Välbesökt Vänervecka 2018

Årets Vänervecka är avslutad. Den pågick 25 augusti – 2 september och invigdes i Sunnanå hamn i Melleruds kommun första lördagen i veckan. Det blev en lyckad vecka med många glada miner och fiskar! I år mer än fördubblades antalet organisationer, föreningar och företag som arrangerade aktiviteter under veckan. Hela 109 arrangörer var engagerade i år. Mer statistik över antal besök mm redovisas längre fram i höst. För att kunna göra så bra sammanställning som möjligt och följa Vänerveckans utveckling är det viktigt att alla arrangörer lämnar in uppgifter om besökare.

”Jag är väldigt nöjd med Vänerveckan 2018. En ny organisation med lokala kommunkontakter, många fler arrangörer och tydligare marknadsföring, gjorde att vi kunde erbjuda fler aktiviteter som fick stort intresse. Det är ju sjätte året vi genomför Vänerveckan och det märks att den börjar etablera sig som ett evenemang”, säger Roland Pettersson, marinarkeolog Vänermuseet och projektledare Vänerveckan.

Stort tack till alla medverkande!

IMG_7099

 

Publicerad i Okategoriserad